5 tips voor de perfecte roadtrip met een van onze huurauto’sGeen enkele reis kan het gevoel van de perfecte roadtrip evenaren. De weg, je wagen, je gezelschap en voor de rest niets anders dan kilometers asfalt verslinden. Om van je roadtrip met een van onze huurauto’s werkelijk een onvergetelijke ervaring te maken, hebben wij een handige checklist samengesteld. Safe travels! 

1. Vertrek met een plan 

Het klinkt misschien wel avontuurlijk om zonder enige vorm van plan in je auto te stappen en naar het zuiden beginnen te rijden, maar de perfecte roadtrip vergt toch enige vorm van planning. Je zal achteraf maar merken dat je voorbij een prachtige bezienswaardigheid geraasd bent zonder dat je het zelfs door had. Vertrek dus met een plan. 

2. Check je auto op voorhand (of huur je voertuig gewoon bij ons) 

Niemand wil in de middle of nowhere met pech langs de weg staan. Daarom is het belangrijk dat je je auto een grondig nazicht geeft voordat je vertrekt. Check de bandenspanning en het oliepijl. Vul de ruitenwisservloeistof aan en geef het interieur een poetsbeurt. 

Of je kan natuurlijk gewoon een auto of minibus huren bij Bexx Verhuur. Wij zorgen ervoor dat je voertuig perfect in orde is voor vertrek. Zo kan je zorgeloos op reis gaan.   

Lees hier hoe je je voertuig optimaal voorbereidt op een lange rit.


3. Muziek

Je kan er niet omheen: je zal veel achter het stuur zitten en dan is goede muziek onmisbaar. De lokale radiozenders zijn misschien goed om een uurtje naar te luisteren, maar niets kan op tegen je eigen playlist met meezingers.  

4. Voorzie voldoende drinken en snacks 

Onderweg zijn er natuurlijk voldoende tankstations met winkeltjes die eten verkopen. Dat eten kan echter snel vervelen en is bovendien vaak nog ongezond. Maak dus de dag op voorhand een lekkere picknick met verschillende snacks die gemakkelijk zijn voor onderweg. Ook het belang van een goede thermos mag niet onderschat worden. Niet alleen is een thermos goed om dranken warm te houden, maar je kan hem ook gebruiken om water lekker fris te houden. 

5. Reken in mijl in plaats van in kilometers 

Onze laatste tip is misschien het meest abstract. We bedoelen hiermee dat je moet durven afwijken van je route. Ligt er een leuk dorpje op enkele kilometers rijden? Of wil je wat meer zien dan eindeloze kilometers autosnelweg? Maak dan een kleine omweg en geniet van de omgeving of neem een kleinere wegen. Een trip van 1000 kilometer wordt met al die kleine omwegen al snel 1600 kilometer (of ongeveer 1000 mijl dus). Houd daar dan ook rekening mee bij het plannen van je trip. 

Huur hier de perfecte wagen voor je roadtrip

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!