Duurzaam reizen: kies voor een auto- of campervakantie!


Duurzaam reizen is al een tijdje actueel: het biedt de gelegenheid om onze planeet te verkennen en te genieten van haar wonderen, terwijl we haar tegelijkertijd beschermen en behouden voor toekomstige generaties. In deze context presenteren we bij BEXX Verhuur met trots onze milieuvriendelijke verhuuropties.

Duurzame en milieuvriendelijke verhuurwagens

Bij BEXX Verhuur zijn we volledig aan boord met de groene reistrend. Ons aanbod aan voertuigen bestaat niet alleen uit reguliere huurauto's, bestelwagens en minibussen, maar ook uit een reeks eco-vriendelijke opties. Dankzij onze duurzame verhuurdiensten, kan je nu milieubewust reizen. Ons aanbod aan milieuvriendelijke verhuurvoertuigen varieert van elektrische en hybride auto's tot voertuigen die draaien op biodiesel, allemaal ontworpen om de impact op het milieu te verminderen.

Meer dan alleen groene modellen huren

Maar duurzaam reizen gaat niet alleen over het kiezen van groene voertuigen. Het omvat ook duurzame vervoer opties en milieuvriendelijk toerisme. Bij BEXX Verhuur zijn we toegewijd aan het aanbieden van duurzame toeristische verhuur en eco-vriendelijke reisopties. Onze campers zijn bijvoorbeeld een fantastische optie voor een vakantie op de weg, en ze zijn uitgerust met zonnepanelen, om een minimaal verbruik aan natuurlijke hulpbronnen te garanderen.

Binnenkort op reis? Denk aan het milieu!

Als je van plan bent om binnenkort op reis te gaan, waarom zou je dan niet kiezen voor milieuvriendelijk toerisme en bijdragen aan de bescherming van onze planeet? Een auto- of campervakantie is veel duurzamer dan reizen met het vliegtuig! En onderweg valt er ook heel wat te zien.

Dus, ben je klaar om deel uit te maken van de verandering en te kiezen voor duurzaam reizen? Een blik op onze milieuvriendelijke verhuuropties bij BEXX Verhuur is alles wat je nodig hebt om je reis te beginnen. Neem vandaag nog contact met ons op!

BEXX Verhuur: duurzaam reizen, milieuvriendelijke verhuuropties en veel meer wachten op u.

  • email: info@bexxverhuur.be
  • Telefoonnummer: +32 (0)16 961 010
  • Adres: Leuvensesteenweg 471, 3370 Boutersem
  • Website: https://www.bexxverhuur.be/
  • Openingstijden:

Duurzaam reizen: Een blik op onze milieuvriendelijke verhuuropties bij BEXX Verhuur. Uw weg naar groener toerisme begint hier.

 

Campers | BEXX Verhuur | Boutersem

Uw verhuurpartner voor campers in Vlaams-Brabant

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!