Gezellig samen op pad: Alles wat je moet weten over het huren van een minibus voor jouw volgende groepsreis
Het staat vast, je planning is rond en je vrienden staan klaar om te gaan. De volgende stap? Een minibus huren voor je groepsreis! Maar waar moet je allemaal rekening mee houden? Hier hebben wij bij BEXX Verhuur dé tips voor een zorgeloze reis met een gehuurde minibus.

Waarom een minibus huren voor je groepsreis?

Als het op gezellig samen reizen aankomt, is een minibus de ideale optie. Met genoeg ruimte voor maximaal 9 passagiers, is er voldoende beenruimte en bagageruimte. Het is niet alleen gezellig, maar ook praktisch. Het bespaart je de moeite (en kosten!) van het boeken van meerdere taxi's of privéauto’s. Ook is het een ecologisch verantwoorde keuze, want minder auto's op de weg betekent minder uitstoot.

Bij BEXX Verhuur begrijpen we dat comfort en veiligheid op de eerste plaats komen. Daarom worden onze minibussen altijd grondig gereinigd en onderhouden.

Het kiezen van de juiste minibus

Bij BEXX Verhuur, jouw betrouwbare partner in vervoer, hebben we 2 verschillende verlengde modellen met extra laadruimte in onze vloot. De keuze van de juiste minibus hangt af van het aantal passagiers, en of je manueel of automaat wilt rijden.  Al onze modellen hebben ingebouwde navigatie met CarPlay, airco zowel voor als achteraan - ideaal voor langere ritten.

Tips voor het huren van een minibus

Als je een minibus wilt huren, zijn er een paar dingen die je in gedachten moet houden:

  1. Boek vroeg: Vooral tijdens het hoogseizoen kan het druk zijn. We raden aan om je minibus tijdig van tevoren te boeken om teleurstellingen te voorkomen.
  2. Verzekering: Bij BEXX Verhuur reist u 100% zorgeloos, want u bent altijd omnium verzekerd met een pechverhelping van VAB inbegrepen.
  3. Inspecteer de minibus: Voordat je op pad gaat, is het belangrijk om de minibus te inspecteren op eventuele schade. Dit beschermt je tegen mogelijke kosten voor schade die je niet hebt veroorzaakt.

BEXX Verhuur - Je partner voor het huren van een minibus

Bij BEXX Verhuur bieden we uitstekende service tegen geweldige prijzen. We zien graag dat je kiest voor onze service en ontdekt waarom wij de beste keuze zijn voor het huren van een minibus voor je volgende groepsuitje. Ons ervaren team staat klaar om je te assisteren bij het selecteren van de juiste minibus, en we streven ernaar om een zorgeloze verhuurervaring te bieden zonder verborgen kosten.

Voor meer informatie of het reserveren van een minibus, kun je contact met ons opnemen via info@bexxverhuur.be of bel naar +32 (0)16 961 010. Wij zijn gevestigd op Aarschotsebaan, 3370 Boutersem en onze website is https://www.bexxverhuur.be/.

Dus de volgende keer dat je denkt "Gezellig samen op pad: Alles wat je moet weten over het huren van een minibus voor jouw volgende groepsreis", denk dan aan BEXX Verhuur, jouw betrouwbare partner in vervoer.

Fijne reis!

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!