Bestelwagen met laadlift huren? Zo werkt hetGrote verhuis in het vooruitzicht? Een onvoorziene grote levering aan je klant? Kortom: je moet veel spullen of grote items in één rit verplaatsen. Dat is waar onze verhuiswagens met laadklep het best in zijn. Ontdek hier alles over onze bestelwagens met laadlift. 

Voor sommige klussen is een gewone bestelwagen nu eenmaal niet groot genoeg. Denk maar aan een verhuis waar je hoge kasten, sofa’s of andere meubelstukken heelhuids aan je nieuwe woning wilt afzetten. Een grotere verhuiswagen met een laadlift is dan de perfecte oplossing. 

Dankzij het hoge plafond verplaats je de grootste items zelfs rechtstaand. Zeg rugklachten maar vaarwel, want onze verhuiswagens zijn uitgerust met een laadlift die moeiteloos zware objecten in de laadruimte helpt te tillen.

Met een grote laadruimte van 19 verplaats je bovendien ook nog eens veel objecten in eenzelfde zit. Op die manier bespaar je niet enkel tijd, maar ook nog een brandstof. 

Verhuizen is zwaar werk. Daarom is onze bestelwagen met laadklep ook nog eens uitgerust met verscheidene opties zoals airconditioning, cruise control, ingebouwde navigatie en elektrische ruiten. Zo kom je in alle comfort op je locatie aan.

Technische specificaties 

Laadvolume, maximale belasting of andere technische gegevens? Je vindt ze allemaal hieronder. 

Merk: Opel

Type: Movano

Afmetingen laadruimte: L4,17m X B 2,10m X H 2,2m

Grootte laadruimte: 19㎥

Laadvermogen: 810 kilogram

Opties: trekhaak, laadklep, zijdeur, airconditioning, cruise control, ingebouwde navigatie, elektrische spiegels en ruiten. 

Huur je bestelwagen met laadklep bij Bexx Verhuur

Bexx Verhuur heeft een groot wagenpark met verschillende huurvoertuigen. Zo vind jij steeds het voertuig dat je nodig hebt.

Contacteer ons

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!