Hoe oud moet je zijn om een auto te huren?Een huurauto is de perfecte oplossing voor een weekendje weg met vrienden, een roadtrip of zelfs een hele autovakantie. Dat is zeker het geval wanneer je zelf niet in het bezit bent van een eigen wagen. Veel jonge mensen vallen binnen deze categorie en willen dus een auto huren. De vraag is echter vanaf welke leeftijd je een auto mag huren. 

Het antwoord op die vraag is niet zo rechtlijnig. Er bestaat namelijk geen wettelijke leeftijd waarop je met een huurwagen mag rijden. Toch leggen de meeste verhuurders een minimumleeftijd op om een huurauto te mogen huren. Die minimumleeftijd kan verschillen van verhuurder tot verhuurder en kan ook verschillen per model. Zo zullen grotere modellen met meer vermogen vaker een hogere minimumleeftijd hebben.

Minimumleeftijden bij Bexx Verhuur

Ook bij Bexx Verhuur hanteren we minimumleeftijden voor de verhuur van onze voertuigen. Eerst en vooral moet je ongeacht van het model en je leeftijd minstens 3 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs B om een voertuig bij ons te huren. Verder maken we ook nog eens een onderscheid tussen onze verschillende modellen om de minimumleeftijd te bepalen. 

Onze modellen met minimumleeftijd van 21 jaar

Hieronder vind je al onze modellen waarvoor 21 jaar oud moet zijn en minimum 3 jaar in het bezit van een rijbewijs moet zijn:

Onze modellen met minimumleeftijd van 24 jaar 

Hieronder vind je een overzicht van onze modellen waarvoor 24 jaar oud moet zijn en minimum 3 jaar in het bezit van een rijbewijs moet zijn:

Op zoek naar de perfecte huurwagen? 

Bexx Verhuur heeft de perfecte huuroplossing voor jou klaarstaan. Met een groot wagenpark en uitmuntende service helpen we je meteen verder. 

Ontdek hier al onze huurwagens

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!