Binnenkort verhuizen? Bexx Verhuur heeft alles in huis voor een zorgeloze verhuisHet is eindelijk zover: je hebt je droomwoning gevonden. In spanning tel je de dagen af tot je eindelijk kan verhuizen naar je nieuwe stulpje. Om de verhuis vlot en zorgeloos te laten verlopen, staat Bexx Verhuur voor je klaar met alle benodigdheden voor een geslaagde verhuis.   

Huur de perfecte verhuiswagen

Zonder een goede verhuiswagen wordt het moeilijk om je hele hebben en houden te verplaatsen naar je nieuwe woning. Voor een kleine verhuis, bijvoorbeeld naar een studio of studentenkot, kan een tripje met een bestelwagen volstaan, maar voor het grotere werk heb je ook een gespecialiseerd voertuig nodig.

Onze verhuiswagens met laadklep zorgen ervoor dat je makkelijk grotere meubelstukken kan verplaatsen. Bovendien zal je ook minder vaak heen en weer moeten rijden door het grote laadvolume van 19 m³. Op die manier kan je ook al stevig besparen op brandstofkosten. 

Met een verhuiswagen van Bexx Verhuur rijdt je bovendien ook nog eens helemaal zorgeloos. Onze verhuis- en bestelwagens zijn namelijk all-in. Zo kom je ter plekke nooit voor onaangename verrassingen te staan. 

Op alles voorbereid met ons verhuismateriaal 

Je wil natuurlijk dat al je spullen veilig aankomen aan je nieuwe woning. Ook voor verhuismateriaal ben je aan het juiste adres bij Bexx Verhuur. Van stevige verhuisdozen en tape tot dekens, spanriemen en rolkarren. We hebben alles in huis om jouw verhuis op rolletjes te laten lopen. Weet je niet helemaal wat je allemaal nodig gaat hebben? Geen probleem: onze verhuisexperts hebben voor jou een verhuispakket samengesteld waarin je alle benodigdheden terugvindt voor een geslaagde verhuis. 

Bexx Verhuur zorgt voor jouw geslaagde verhuis

Bexx Verhuur heeft een groot wagenpark met verschillende huurvoertuigen. Zo vind jij steeds het voertuig dat je nodig hebt.

Bekijk hier ons verhuismateriaal

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!