Tuinfeestje of evenement deze zomer? Huur onze koelwagensEen prachtige zwoele zomer is niet compleet zonder een barbecue, feestje of zelfs een heus evenement. Wanneer het kwik buiten naar zomerse temperaturen klimt, kan het een uitdaging zijn om dranken en voedingswaren voldoende gekoeld te houden. Met behulp van onze koelwagens houd je het hoofd koel geniet je van ijskoude drank op je evenement. 

Met de koelwagens van Bexx Verhuur kan je de zomerse hitte de baas. Onze koelwagens zijn namelijk instelbaar tussen 1° en 12° Celsius. Perfect dus om dranken te koelen, maar ook ideaal om voeding op een koele, veilige temperatuur te bewaren. Bij Bexx Verhuur heb je de keuze tussen twee types koelwagens. Op die manier kan je het type koelwagen afstemmen op de grootte van je evenement. 

Onze koelwagens: Frigo enkelas 

Voor deze koelwagen met een enkele as heb je geen speciaal rijbewijs nodig: een gewoon autorijbewijs (rijbewijs B) volstaat dus om met deze aanhanger te rijden. Met een inhoud van 7㎥ kan en een laadvermogen van 400 of 900 kilogram koel je alle benodigdheden voor je evenement. 

Specificaties: 

Inhoud: 7㎥ 

Afmetingen: L250 X B135 X H190

Laadvermogen: 400 of 900 kilogram 

Achterdeur met koelcelsluiting

2 zware steunpoten

Enkelas geremd

Bedrijfsspanning 230V 

Temperatuur: instelbaar tussen 1° en 12° Celsius 

Onze koelwagens: Frigo dubbelas

Ben je in het bezit van een rijbewijs BE? Dan is onze koelwagen met dubbelas misschien wel de perfecte oplossing voor jou. Dit model is groter dan onze koelwagen met enkelas en biedt dus ook meer opslagcapaciteit. 

Specificaties: 

Inhoud: 7㎥ 

Afmetingen: L300 X B175 X H197

Laadvermogen: 1700 kilogram 

Achterdeur met sluiting

2 zware steunpoten

Dubbelas geremd

Bedrijfsspanning 230V 

Temperatuur: instelbaar tussen 1° en 12° Celsius

Koelwagen, aanhangwagen of andere voertuigen huur je bij Bexx Verhuur in Boutersem 

Bij Bexx Verhuur hebben we een groot verhuuraanbod van aanhangwagens en paardentrailers tot koelwagens en autotransporters. Daarnaast kan je bij ons ook altijd terecht voor het huren van een auto, bestelwagen of minibus.  

Huur hier een koelwagen

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!