5 tips om zoveel mogelijk in je verhuiswagen te krijgenAl een tijdje kijk je hard uit naar de dag waarop je gaat verhuizen. Je bent al weken bezig met het inpakken van je spullen. Dat taakje zit er eindelijk op dus klaar om te verhuizen. Maar dan komt de verhuisdag, hier schenk je best ook de nodige tijd aan. Daarom deze 5 tips om je verhuiswagen juist en efficiënt in te laden.

1. Haal je meubels uit elkaar

Probeer zoveel mogelijk je meubels uit elkaar te halen. Zo bespaar je enorm veel ruimte in de verhuiswagen. Bijvoorbeeld: tafels, stoelen, kasten, enz. Bewaar je schroeven apart en schrijf er de nodige informatie op. Of plak het vast aan het desbetreffend meubelstuk.

2. Verhuisdozen achteraan

Plaats je verhuisdozen helemaal achterin de verhuiswagen. De zwaarste plaats je onderaan en de lichtere dozen erop. Ook spullen die je niet kan stapelen, plaats je best achteraan de verhuiswagen. Denk maar aan fietsen en o.a tuinmateriaal.

3. Lange voorwerpen aan de zijkant

Vervoer je ook spiegels, planken of matrassen? Dan zet je die best aan de zijkanten. Zo maak je efficiënt plaats in je verhuiswagen.

4. Zware meubels in het midden

Probeer spullen met een zwaar gewicht in het midden te plaatsen. Zoals kledingkasten, zetels en bedden. Dit om het gewicht te stabiliseren. Bind deze spullen goed vast en vul eventuele spaties op met kleinere meubels en/of dozen. 

5. Grote huishoudapparaten vooraan

Tenslotte plaats je huishoudelijke apparaten best vooraan. Droogkasten, wasmachines, koelkasten, diepvriezers raden wij aan om vast te binden. Stapel dan overige (lichtere) dozen op deze apparaten.

Wil je graag een verhuiswagen huren? Of kan je nog wat verhuismateriaal gebruiken?

Bexx Verhuur heeft de perfecte huuroplossing voor jou. Met een groot wagenpark en uitmuntende service helpen we jou meteen verder. 

Bekijk hier onze verhuiswagens

Bekijk hier ons verhuismateriaal

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u