Gemakkelijk een auto huren in LeuvenVeel mensen denken dat een auto huren enkel interessant is wanneer je op vakantie bent. Niets is minder waar. Ook in het dagelijks leven kan een auto huren goed van pas komen. Werk je bijvoorbeeld in hartje Leuven en vervoer je jezelf met de fiets? Heb je een afspraak buiten Leuven, of beschik je over een kleine wagen waarmee je een uitstap wilt doen met meerdere personen? Bexx Verhuur staat te hulp.

Zorgeloos rijden

Met onze huurwagens zijn er nooit extra kosten ter plaatse. Zo kan je je volledig concentreren op je uitstap! Je kan een van onze wagens huren voor een (halve) dag, een week, een maand of langer. Volledig naar jouw wens. De kers op de taart? Je kiest zelf het merk. Liefhebbers van BMW, Volkswagen, Mercedes of Landrover komen hier zeker aan hun trekken. 

Vind de auto die bij je past

Wij verhuren verschillende modellen personenwagens die elk hun specifieke eigenschappen hebben. Maar ook voor een minibusbestel- of verhuiswagens hoef je bij ons niet in te boeten. Bij BEXX Verhuur vind je de voordeligste huurauto's van de streek.

Ben je op zoek naar een huurauto in Leuven?

Bexx Verhuur heeft de perfecte huuroplossing voor jou. Met een groot wagenpark en uitmuntende service helpen we jouw bedrijf meteen verder. 

Bekijk hier onze huurwagens

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u