Een overzicht van alle wagens in ons gamma
De ideale huurwagen vind je bij Bexx Verhuur. Onze wagens zijn geschikt voor iedere klus die je maar kan inbeelden. Maak hier kennis met alle voertuigen uit ons wagenpark. 

Personenwagens

Of je nu een vervangwagen voor een dag nodig hebt, of een voertuig om op lange termijn te huren: tussen onze personenwagens zit altijd een geschikte huuroplossing. Bij Bexx verhuren we verschillende modellen personenwagens die elk hun specifieke eigenschappen hebben. Zo hebben we hybrides, elektrische auto’s, SUV’s, stationwagens en zelfs cabriolets ter beschikking.

Hier vind je al onze personenwagens:

Hatchbacks:

Hybrides: 

Stationwagens:

SUV:

Elektrisch: 

Cabrio:

Minibusjes 

Wil je meerdere personen tegelijk vervoeren? Dan is een minibusje waarschijnlijk de perfecte oplossing. Minibusjes zijn ideaal om personen en bagage te verplaatsen: perfect voor luchthavenvervoer dus. Verder is een minibusje ook geweldig om samen een dagje eropuit te trekken. 

Ontdek hier onze minibusjes: 

Bestelwagens 

Ga je verhuizen of heeft je bedrijf plots een groot voertuig nodig? Aarzel dan niet om een bestelwagen huren. Bexx Verhuur heeft een groot aanbod bestelwagens van verschillende formaten. Zo vind je steeds het geschikte voertuig voor je klus. 

Onze bestelwagens op een rijtje: 

Betrouwbare huurwagens vind je bij Bexx Verhuur in Boutersem 

Bexx Verhuur in Boutersem is de ideale verhuurpartner voor jou. Of je nu een personenauto, minibus of bestelwagen nodig hebt, wij helpen je verder met de perfecte huuroplossing. 

Vind hier je ideale huurauto

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u