3 redenen om onze nieuwe aanhangwagens te hurenBeginnen je groene vingers te kriebelen bij de eerste zonnestralen in de lente? Of heb je eerder zwarte vingers van aan je oldtimer te werken? Dan heb je waarschijnlijk ook wel eens nood aan een aanhangwagen om bijvoorbeeld je groenafval weg te brengen of je voertuig te transporteren. Hier zijn drie redenen waarom een huuraanhangwagen van Bexx Verhuur de ideale oplossing is voor jou. 

Klaar voor iedere klus 

Of je nu bezig bent met een verbouwing, een paard wilt verplaatsen of met je oldtimer naar een autoshow wilt gaan: bij Bexx Verhuur hebben we een geschikte aanhangwagen voor jou klaarstaan. We hebben een multifunctioneel aanbod gaande van klassieke aanhangwagens tot paardentrailersautotransportersdiepladers en koelwagens

Snel en eenvoudig 

“U zorgt voor de trekhaak, wij hebben de rest”: dat is het motto van Bexx Verhuur. Wanneer je een aanhangwagen bij ons huurt, kies je voor een zorgeloze oplossing en topservice.

Een aanhangwagen reserveren, doe je simpelweg online. Je hebt dus enkel een smartphone, tablet of computer nodige. Met enkele muisklikken huur je snel en eenvoudig de ideale aanhangwagen. 

Enkel wanneer jij het nodig hebt

Een aanhangwagen huren is vaak ook een stuk voordeliger wanneer je hem maar eenmalig of occasioneel nodig hebt. Het is dan ook een hele investering om een gespecialiseerde aanhangwagen te kopen. Voor een fractie van de prijs huur je een professioneel exemplaar. 

Daarnaast hebben veel mensen niet altijd de plaats om een eigen aanhangwagen te stallen. Ook dan is een huuroplossing beter geschikt dan aankoop. Wanneer je een trailer huurt bij Bexx Verhuur, doe je dat ook enkel wanneer je hem nodig hebt. Dat is niet enkel een stuk voordeliger, maar bespaart je ook nog eens veel ruimte rond je huis. 

Een betaalbare aanhangwagen huren? 

Bij Bexx Verhuur hebben we een groot aanbod aanhangwagens, van paardentrailers tot koelwagens en autotransporters. 

Bekijk hier onze aanhangwagens

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!