Waarom een hybride huurwagen dé oplossing is voor een verplaatsing met collega’sTrek je eropuit met je collega’s en heb je een voertuig nodig? Denk dan zeker eens aan een hybride huurwagen. Ontdek hier waarom een hybride huurwagen de perfecte oplossing is voor jou en je collega’s. 

Zuinig verbruik

Met de stijgende brandstofprijzen is een zuinige huurwagen altijd een interessante optie. Onze plugin hybrides combineren de actieradius van een klassieke verbrandingsmotor en het zuinigere verbruik van elektrische motor. Hierdoor betaal je als bedrijf dan ook minder brandstofkosten. 

Geen kopzorgen rond lage-emissiezones

Een hybride is niet enkel perfect op zijn plek op de autosnelweg, maar voelt zich ook als een vis in het water in stadscentra met een lage-emissiezones (LEZ). Je kan namelijk bij het binnenrijden van de LEZ overschakelen op de elektrische motor. Zo vermijd je toeslagen en bespaar je dus voor je bedrijf. Daarnaast is een hybride auto natuurlijk ook beter voor het milieu aangezien het voertuig minder uitstoot. 

Op zoek naar een hybride huurwagen? 

Bexx Verhuur heeft de perfecte huuroplossing voor jouw bedrijf. Met een groot wagenpark en uitmuntende service helpen we jouw bedrijf meteen verder. 

Bekijk hier onze huurwagens

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!