Waarom een hybride huurwagen dé oplossing is voor een verplaatsing met collega’sTrek je eropuit met je collega’s en heb je een voertuig nodig? Denk dan zeker eens aan een hybride huurwagen. Ontdek hier waarom een hybride huurwagen de perfecte oplossing is voor jou en je collega’s. 

Zuinig verbruik

Met de stijgende brandstofprijzen is een zuinige huurwagen altijd een interessante optie. Onze plugin hybrides combineren de actieradius van een klassieke verbrandingsmotor en het zuinigere verbruik van elektrische motor. Hierdoor betaal je als bedrijf dan ook minder brandstofkosten. 

Geen kopzorgen rond lage-emissiezones

Een hybride is niet enkel perfect op zijn plek op de autosnelweg, maar voelt zich ook als een vis in het water in stadscentra met een lage-emissiezones (LEZ). Je kan namelijk bij het binnenrijden van de LEZ overschakelen op de elektrische motor. Zo vermijd je toeslagen en bespaar je dus voor je bedrijf. Daarnaast is een hybride auto natuurlijk ook beter voor het milieu aangezien het voertuig minder uitstoot. 

Op zoek naar een hybride huurwagen? 

Bexx Verhuur heeft de perfecte huuroplossing voor jouw bedrijf. Met een groot wagenpark en uitmuntende service helpen we jouw bedrijf meteen verder. 

Bekijk hier onze huurwagens

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u