3 redenen waarom Bexx Verhuur de ideale verhuurpartner is voor jouw zaakAls ondernemer heb je soms een voertuig nodig. Misschien heb je wel een blitse auto nodig om een goede indruk na te laten op die ene klant. Of je moet plots een grote hoeveelheid goederen in één trip verplaatsen. Als je dan zelf niet over het juiste voertuig beschikt, is huren de perfecte oplossing. Ontdek hieronder waarom Bexx Verhuur altijd de perfecte verhuuroplossing voor jouw zaak klaar heeft staan. 

Flexibel wagenpark 

Ieder huurvoertuig heeft zo zijn sterke punten en gebruikswaarde. Voor een grote transportklus heb je namelijk een ander type voertuig nodig dan voor persoonlijk vervoer. Dat weten we bij Bexx Verhuur ook en daarom beschikken we over een groot en flexibel wagenpark. Op die manier hebben we steeds een pasklare oplossing voor iedere situatie. 

Ons wagenpark kan je onderverdelen in drie grote categorieën. Zo kan je bij ons terecht voor het huren van personenwagensminibussen en bestelwagens

Onze personenwagens zijn perfect voor persoonlijk vervoer. Heb je een werknemer die in afwachting van een bedrijfswagen een voertuig nodig heeft? Dan is het tijdelijk huren van een wagen een perfecte tussenoplossing.

De minibusjes uit ons wagenpark zijn dan weer perfect wanneer je meerdere personen met bagage moet vervoeren. Zo kan je onze minibusjes gebruiken als luchthavenvervoer of voor een bedrijfsuitje. 

Wanneer je veel goederen tegelijk moet vervoeren, ben je het beste af met onze bestelwagens. We beschikken over verscheidene soorten bestelwagens met verschillende laadvermogens. Zo kan je het laadvermogen perfect afstemmen op de grootte van je goederen.  

Perfect voor tijdelijk gebruik 

Veel ondernemingen zijn seizoensgebonden of hebben slechts af en toe een voertuig nodig. Het zou in deze gevallen dan ook gek zijn om een voertuig aan te schaffen om maar een paar keer per jaar te gebruiken. Huren is dan vaak de goedkoopste optie

Voordelige tarieven

Bij Bexx Verhuur huur je steeds voertuigen aan een competitieve prijs. Wanneer je voor langere termijn een voertuig bij ons huurt, voel je dat ook in de prijs. Hoe langer je huurt, hoe goedkoper de prijs per dag wordt. 

Op zoek naar het perfecte huurvoertuig voor je zaak? 

Bexx Verhuur in Boutersem is de ideale verhuurpartner voor je zaak. Of je nu een personenauto, minibus of bestelwagen nodig hebt, wij helpen je verder met de perfecte huuroplossing. 

Meer info over onze huuroplossingen? Contacteer ons

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!