De voordelen van het huren van een elektrische wagen in 2022De populariteit van elektrische voertuigen is de laatste jaren sterk toegenomen. We zijn namelijk steeds meer bezig met het milieu en de brandstofprijzen worden er ook niet bepaald goedkoper op. Hierdoor schakelen steeds meer mensen over op elektrisch. Ook bij Bexx Verhuur zetten we in op de toekomst met elektrische huurauto’s. Ontdek hier de voordelen van een elektrische huurauto.

Als je de brandstofprijzen van de laatste tijd in het achterhoofd houdt, kan je het eerste voordeel van elektrisch rijden misschien wel raden. Met een elektrische auto rijd je namelijk een stuk voordeliger dan met eentje op benzine of diesel. Brandstofkosten kunnen zo tot 70% lager zijn voor een elektrisch voertuig

Daarnaast zijn elektrische auto's een stuk beter voor het milieu. Ze stoten namelijk geen schadelijke uitlaatgassen uit waardoor ze bijdragen aan een schonere toekomst. Wie wil dat nu niet? 

Verder kan je met een elektrische auto in veel Europese steden ook gratis parkeren en moet je je bovendien geen zorgen maken over lage-emissiezones. 

Kort samengevat: 

  • brandstofkosten zijn 70% lager bij elektrische wagens;
  • geen uitlaatgassen; 
  • geen beperkingen door lage-emissiezones.

Huur je elektrische wagen nu bij Bexx Verhuur

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u