3 redenen om onze nieuwe bestelwagens te hurenStaat er een grote verhuis voor de deur? Of moet je met je bedrijf plots de baan op met een grote lading? Dan is een bestelwagen de perfecte oplossing. Heb je zelf geen bestelwagen ter beschikking? Geen probleem, Bexx Verhuur helpt je verder. Ontdek hieronder de drie belangrijkste redenen waarom jij voor een bestelwagen van Bexx Verhuur moet kiezen.

1. Klaar voor elke klus

Bij Bexx Verhuur beschikken we over een groot wagenpark met bestelwagens in alle soorten en maten. 

Ga je verhuizen? Dan kies je waarschijnlijk het beste voor een verhuiswagen met laadklep van 19 m³ en laadvermogen van 810 kilogram. Zo'n verhuiswagen is perfect voor middelgrote tot grote verhuizingen. De laadklep maakt in- en uitladen bovendien extra makkelijk.

Heb je minder laadvermogen nodig voor een kleinere klus? Ook dan heeft Bexx Verhuur het juiste voertuig voor jou klaarstaan. Van een bestelwagen met een laadruimte van 3 m³ tot een licht bedrijfsvoertuig met 12 m³ en alles daartussen

Een korte opsomming van onze modellen: 

  • Opel Combo met 3 m³
  • Opel Vivaro met 6 m³
  • Iveco Daily met 10 m³, met trekhaak
  • Volkswagen Crafter met 10 m³
  • Renault Master met 12 m³
  • Opel Movano verhuiswagen met 19 m³

2. Zonder zorgen de baan op

Wanneer je met een huurwagen eropuit trekt, is er niets erger dan verdoken kosten. Dat weten we ook bij Bexx Verhuur. Daarom bieden wij een all-in formule waarmee je zorgeloos de baan op kan. Geen extra kosten ter plaatse dus! 

Verder bieden wij ook flexibele verhuurperiodes aan. Ben je na een halve dag al klaar met je klus? Dan is het natuurlijk zonde om voor een hele dag te huren. Het omgekeerde gaat natuurlijk ook als je voor een langere periode nood hebt aan een bestelwagen. Dan huur je simpelweg per dag, week en zelfs per maand.

3. Voordelige tarieven 

Al de bovenstaande voordelen levert Bexx Verhuur bovendien nog eens aan een voordelig tarief. Onze goedkoopste bestelwagens huur je namelijk al vanaf 35 euro. 

De prijs van je bestelwagen is afhankelijk van de grootte en de duur van de verhuur. Hieronder vind je een kort overzicht van de verhuurprijzen van onze verschillende bestelwagens.

Huur nu simpel je bestelwagen bij Bexx Verhuur

Bexx Verhuur heeft een groot wagenpark met verschillende huurvoertuigen. Zo vind jij steeds het voertuig dat je nodig hebt. 

Bekijk hier ons aanbod bestelwagens

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!