Welke documenten heb je nodig om een wagen te huren?Als je een wagen wil huren, heb je uiteraard een geldig rijbewijs nodig. Bij Bexx Verhuur moet je ook je identiteitsbewijs tonen. Beide documenten moeten staan op naam van de hoofdbestuurder. Voor de overige wettelijke en verplichte documenten die je bij een verkeerscontrole mogelijk moet tonen, zorgen wij.

Belangrijk: als je voor een bedrijf rijdt, breng je best ook alle bedrijfsgegevens voor ons mee: naam van de vennootschap, het adres en het btw- en rekeningnummer, waarop we de waarborg kunnen terugstorten.

De overige documenten, die je verplicht aan boord van je huurwagen moet hebben, zijn het inschrijvingsbewijs, het gelijkvormigheidsattest, de verzekeringskaart en - als het voertuig meer dan vier jaar oud is  - het keuringsbewijs. Belangrijk: het moet gaan om de originele documenten, dus geen kopies! Bexx Verhuur zorgt ervoor dat je met alles in orde bent. Zodat je zonder zorgen onderweg bent.

Aanrijdingsformulier en parkeerschijf

We zorgen ook voor een blanco Europees aanrijdingsformulier in je huurwagen, je weet namelijk maar nooit. Als je betrokken raakt bij een verkeersongeval, moet je dat aanrijdingsformulier grondig en correct invullen.  En een parkeerschijf voor in de blauwe zones, zit er ook standaard bij.

Wil je zorgeloos een wagen huren?

Reserveer je voertuig bij Bexx Verhuur

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!