Reizen in de zomermaanden? Dit zijn de mogelijkhedenWil jij deze zomer op reis vertrekken? Dan hebben wij wellicht goed nieuws voor jou: met de wagen kan je zorgeloos én comfortabel op reis gaan in binnen- en buitenland. 

Reizen en corona: een update

We mogen weer op vakantie, mits enkele maatregelen. Zo zoek je best op voorhand de coronamaatregelen van je bestemming even op, zodat je ter plaatse niet voor verrassingen komt te staan. Daarnaast is het belangrijk dat je, indien mogelijk, al reservaties vastlegt voor bezienswaardigheden en restaurants. 

Vertrek veilig op vakantie

Met een minibus koppel je het nuttige aan het aangename: voldoende ruimte, comfort en veiligheid in één, zo kan jouw vakantie niet meer stuk. In een minibus hebben alle passagiers voldoende ruimte en heb je ruimte voor de bagage. Er is ook een keuze tussen handgeschakelde en automatische versnellingen. De minibusjes van Bexx Verhuur hebben daarbovenop cruise control en airco voor alle passagiers (zowel voor- als achteraan), wat het comfort voor iedereen verhoogt.

Ga je op fietsvakantie? Er zijn ook minibussen met een trekhaak, waardoor jij de fietsen veilig kunt meenemen op vakantie.

Wil jij zorgeloos op vakantie vertrekken? 

Huur een minibus bij Bexx Verhuur en vertrek binnenkort met vrienden of familie op vakantie! 

Reserveer een minibus

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u