Kan ik ook een minibus huren om naar het buitenland te gaan?Wil je binnenkort met je gezin of bubbel op vakantie vertrekken? Heb je een huisje of appartement gehuurd in het buitenland? Reis veilig en comfortabel in een minibus; reserveer vandaag nog een minibus bij Bexx Verhuur

Veilig reizen in 2021 

Veilig reizen in 2021 omvat meer dan enkel met het vliegtuig naar je bestemming gaan; je moet zorgen voor een veilige, comfortabele reis met je bubbel, zonder in te boeten op ruimte en luxe. In een minibus hebben alle passagiers voldoende ruimte, en heb je ruimte voor de bagage. Er is ook een keuze tussen handgeschakelde en automatische versnellingen. De minibusjes van Bexx Verhuur hebben daarbovenop cruise control en airco voor alle passagiers (zowel voor- als achteraan), wat het comfort voor iedereen verhoogt. 

Ga je op fietsvakantie? Bijna al onze minibussen hebben een trekhaak, waardoor jij de fietsen veilig kunt meenemen op vakantie. 

Reserveer een mininbus

Extra laadruimte 

Bexx Verhuur biedt verlengde minibussen aan. Dit wil zeggen dat de passagiers voldoende beenruimte hebben en dat je veel laadruimte hebt voor je bagage. 

Wil je meer bagage meenemen? Dan kan je bij Bexx Verhuur een dakkoffer huren. Daarbovenop hebben bijna al onze minibussen een trekhaak. Tot slot kunnen er 9 personen, chauffeur inbegrepen, meereizen met een minibus. 

Reserveer een mininbus

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!