Minibusje huren? 3 gouden tips om veilig op je bestemming te gerakenReizen en op uitstap gaan met familie of vrienden, is vandaag bijna een utopie geworden. Binnenkort zal je die langverwachte reis toch kunnen maken, en er ten volle van genieten. Om je voor te bereiden op die eerste uitstap in lange tijd, hebben wij wat tips opgesomd om je roadtrip of reis naar de luchthaven veilig te laten verlopen. 

1. Leer het voertuig kennen 

Wanneer je een wagen huurt, is het van groot belang dat je het voertuig leert kennen. Maak een korte proefrit, zodat je bijvoorbeeld de remafstand leert inschatten. 

2. Houd je aan de verkeersregels 

Lange rit gepland? Wissel regelmatig van bestuurder

Heb je een lange rit voor de boeg, en hebben jouw medereizigers een rijbewijs? Wissel dan regelmatig van bestuurder, zodat de rit veilig kan verlopen. 

Bij Bexx Verhuur betaal je niet voor een extra bestuurder, dit is in de prijs inbegrepen. Alle bestuurders moeten minstens 21 jaar oud zijn en een rijbewijs B bezitten. 

3. Kies voor de juiste minibus 

Afhankelijk van het doel van het minibusje, bekijk je best even de opties. De keuze zal afhangen van de lengte en duur van de rit en natuurlijk van het aantal personen dat je wilt vervoeren. Het belangrijkste verschil in onze minibussen is het schakelen: de Volkswagen Caravelle schakelt automatisch, de Opel Vivero schakelt handmatig. In lengte, laadruimte en aantal passagiers zijn deze bestelwagens gelijk.

Een minibus huren tot 9 personen in Vlaams-Brabant doe je bij BEXX Verhuur

Huur een minibus

Reserveer nu online

;

Het is ook mogelijk om de huurwagens voor langere periodes te huren

Meer aanhangwagens

Meer huurwagens

Meer bestelwagens

Meer motortrailers

Meer minibus

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij horen het graag van u