5 praktische tips wanneer je gaat verhuizenGa je binnenkort verhuizen? Daar komt heel wat bij kijken. Je wilt natuurlijk dat alles vlot verloopt. Een verhuiswagen, maar ook een goede planning zijn van groot belang. Omdat ook wij willen dat jouw moving day vlot verloopt, hebben wij onze beste tips voor jou opgesomd.

1. Begin op tijd 

Het klinkt cliché, maar op tijd beginnen bespaart je heel wat stress. Plan je verhuis goed in en pak vervolgens in wat je niet meteen nodig hebt. Verhuis je in de zomer? 

2. Zoek helpende handen

Welke vrienden of familie kan jou helpen met de verhuis? Sterke mannen, maar ook planners kunnen jou helpen met de praktische kant van jouw verhuis. 

3. Breng je papieren in orde

Een verhuis is hét moment om administratief orde op zaken te stellen en met een schone lei te beginnen. Koop mappen, felgekleurde kaftjes, kleefbriefjes en organiseer al je rekeningen, bonnen, facturen en belastingsbrieven. Bewaar alle documenten van de verhuis in één map, zodat je snel de juiste informatie kan terugvinden tijdens de verhuis.

4. Vergeet je verhuismateriaal niet

Heb je al gedacht aan verhuismateriaal, zoals stevige dozen, tape met rolhouder, rolplateaus enzovoort. Het juiste verhuismateriaal kan jouw verhuis veel efficiënter laten verlopen. 

Bestel je verhuismateriaal bij Bexx Verhuur

5. Huur een verhuiswagen 

Een verhuiswagen zal jouw meubels, kledij en andere spullen veilig naar je nieuwe woonst brengen. Heb je zelf geen grote wagen en wil je geen 10x op en af rijden? Dan huur je best een verhuiswagen. 

De verhuiswagens van Bexx Verhuur worden volgens de normen onderhouden en gereinigd, zodat jij in alle veiligheid kunt verhuizen. 

Huur een verhuiswagen bij Bexx Verhuur

Je weet wat je te doen staat: ga op zoek naar extra mankracht, breng alle papieren in orde en huur verhuismateriaal en een verhuiswagen om alles vlot te laten verlopen. Veel succes! 

Heb je vragen voor ons, of ben je benieuwd naar ons aanbod? 

Neem een kijkje op onze website

Meest recente posts

Testimonials

Tevreden klanten aan het woord

In de kijker

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je hier in & ontvang als eerste ons laatste nieuws per mail

Laat van je horen

Wil je meer informatie over onze huurwagens?

Wij beantwoorden graag al je vragen. Wij staan klaar voor jou!